Facebook
Google+
2018. december 05., szerda 07:53

Újítsa meg a felületeket autó bőrfestéssel!

Értékelés:
(0 szavazat)

Egy autó akkor nyújt igazán fejedelmi kényelmet, ha bőrülésekben élvezhetjük az utazást. A bőrülésekkel felszerelt gépjárművek eleganciát és luxust sugallnak. Azonban nem kérdés, hogy a bőrülés rendkívül kényes, idővel ezek a bőrfelületek megkophatnak, kirepedezhetnek, elszíneződhetnek. Ilyen, sokszor előforduló, az idő múlásával megjelenő gond lehet az olyan helyek kikopása, repedezése, amelyek sokszor igénybe vannak véve utazás közben, mint például a könyöklő és az ülőlapok. A könyöklő az a központi hely az autóban, amit a legtöbbször használ a sofőr, így általában ezen látszik meg leghamarabb az idő múlása. Másik jellemző probléma a farmernadrág általi elszíneződés, ami csúnya esztétikai hibákat okozhat leginkább a világos színű bőrkárpitok esetében.

 

Ilyenkor érdemes elgondolkodni a bőrülés felújításon, hogy felületek újra régi fényükben pompázzanak, és az utazás kényelme is megmaradjon. A fent említett esztétikai hibákat természetesen egyszerűen és észrevétlenül tudjuk Önnek helyreállítani tapasztalt kollégáink és profi eszközeink segítségével.

Ha zavarják az autósülésen a sokat megélt, nyúzott bőrfelületek, de nem szeretné kompletten cserélni az üléseket, akkor Önnek bőrfestésre van szüksége. A megoldás sokkal költséghatékonyabb, mint a teljes csere, ráadásul régi ülései teljesen új fényben ragyognak majd. Ehhez természetesen megfelelő szakemberekre van szükség, hiszen a bőrfestés csak akkor lehet igazán eredményes. Mi egyedülálló módszerrel, fejlett technológiát alkalmazva vállaljuk ülései bőrfestését.

A bőrfestés minden felületi problémára megoldás, így biztos lehet abban, hogy ülései azt a benyomást keltik majd, mintha teljesen újak lennének. A festéshez speciális bőrfestékeket alkalmazunk, melyekkel bármilyen típusú bőrfelület megújítása megvalósítható, emellett tartós, hosszú távú megoldást kínál.

Ha Ön is szeretné megújulva látni autója utasterét, válassza bőrfestés szolgáltatásunkat! Legyen autója belseje igényes, érezze úgy, hogy egy új jármű tulajdonosa! Amennyiben eljárásunk alapossága felkeltette érdeklődését, tekintse meg referenciánkat és weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

Megjelent: 2579 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. december 05., szerda 08:18

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.