Facebook
Google+
2018. szeptember 05., szerda 08:20

Szakszerű autóbőr tisztítás a tökéletes összképért!

Értékelés:
(0 szavazat)

Bizonyára mindenki tudja, hogy egy személyautó nem csupán egy eszköz arra, hogy egyszerűen és gyorsan eljussunk egyik pontból a másikba, hanem státuszszimbólum is. Az, hogy egy autó milyen állapotban van, és milyen hangulatot áraszt, legalább annyit elárul tulajdonosáról, mint egy lakás vagy egy szoba.

Sokan azonban csak a külsőségekre összpontosítanak, és a belsőt elfelejtik. Pedig az, hogy milyen egy autó belső tere, szép, illetve tiszta-e, legalább annyira befolyásolja az utazás élményét, mint a gumik vagy a futómű minősége. Ha úgy érzi, korrigálásra szorul ez a megjelenés, akkor az autóbőr tisztítás remek megoldás!

Az autóbőr tisztítás kényes feladat tud lenni: a bőr, bár az egyik legelegánsabb választás, hajlamos a gyűrődésre és a kopásra. Az alapos és személyre szabott autóbőr tisztítás segítségével azonban személyautója belső tere varázslatossá válhat, amit nem csak Ön, de utasai is élvezni fognak!

Cégünk szakemberei komoly tapasztalatra támaszkodva végzik az autóbőr tisztítást, emellett Fenice  bőrgyári tisztítót is vásárolhat tőlünk, melynek ára  9500 Ft. Ha érdeklődne szolgáltatásaink vagy termékünk iránt, a +36-30-921-8349-es telefonszámon megteheti, keressen minket bátran!

Megjelent: 6616 alkalommal

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.