Facebook
Google+
2018. március 14., szerda 15:39

Régiből új: bőrbútorok felújítása

Értékelés:
(0 szavazat)

A bőrbútorok értékes, megbecsült darabok, amiket senki sem dob ki egykönnyen. Sokáig meg lehet őrizni az eredeti állapotukat, de felettük is eljár az idő. A leggyakoribb hiba a kopás, szakadás. Általában az ülőfelületek, illetve a karfák adják meg magukat a gyakori használat során, míg a kárpit többi része ép marad. A bőrbútorok felújítása egy jó lehetőség azoknak a tulajdonosoknak, akik nem szeretnének új bútort venni, ragaszkodnak a meglévőhöz, de szeretnék azt régi fényében látni.

A bőrbútor felújítás során a szakemberek eldöntik, hogy mire van szükség, részleges vagy teljes áthúzásra, de szóba jöhet festés is. Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon minket, ha bőrbútor felújításhoz keres megbízható szakembereket! Mi nemcsak újjávarázsoljuk a megkopott bőrbútort, de az ehhez szükséges bőrkárpitról is gondoskodunk. Raktáron lévő, magas minőségű bőröket kínálunk, amiket így nem kell Önnek felkutatnia és megvásárolnia.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, kérjen árajánlatot bőrbútor felújításra és egyeztessen időpontot minél hamarabb!

Megjelent: 8529 alkalommal

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.