Facebook
Google+

Ózon tisztítás

A kárpit tisztítás új korszaka: az ózonos tisztításról

ózonos tisztításAz autóillatosítók piacán ma már nagy a választék, akaszthatunk az autóba többféle formájú, működésű és illatú terméket, amiből fenyő, cukorka, gyümölcs vagy parfüm illat árad szét az autóban. Azonban az illatok csak arra alkalmasak, hogy elfedjék a szagokat, semlegesíteni és megszüntetni nem tudják azokat. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a kettő keveredik, és nem tudunk megszabadulni az autókárpitba ivódott cigarettafüsttől, a makacsul maradni akaró gyorsétterem szagtól vagy az ázott kutyaszőr átható szagától. Ide hatékony kárpit tisztítás kell!

Van megoldás ezekre a problémákra is! Aggodalomra semmi ok, az ózonos tisztítás segítségével egyszer és mindenkorra kiűzhető a kárpitba ivódott kellemetlen szagok egész sora, az illatosító pedig nem elfed majd, hanem csak illatosít.

Az ózonos tisztítás gáz halmazállapotú anyag, aminek molekulái hatékonyan és rövid idő alatt elvégzik feladatukat és semlegesítik a szagmolekulákat. Az eredmény tiszta, szagtalan autókárpit! Keressen minket, és tapasztalja meg ennek a kárpit tisztító eljárásnak az eredményességét!

 

Ózonos klíma tisztítás: Bízza szakemberekre

Ózonos klíma tisztítás: Bízza szakemberekreNyáron sokkal többet használjuk az autó klímáját, mint az év többi részében. A nagy melegben, párás, fülledt időben, amikor a tűző napsütés felmelegíti a járművet, életmentő lehet egy jól működő klíma. Még egy rövid út sem kellemes a forró autóban utazva.

A jól működő klíma nem csak azt jelenti, hogy hatékonyan működik a berendezés, gyorsan lehűti az autó belső terét, rendesen szabályozható és nem áll le. A jól működő klíma nem ártalmas az egészségre sem. Ehhez rendszeres tisztításra van szükség. A klíma tisztítása biztosítja, hogy ne telepedjenek le az egészségre káros gombák a klíma belsejében. Ha ez megtörténik, a klímát bekapcsolva a gomba spórái kijutnak a légtérbe és könnyen bejuthatnak a szervezetbe, ott pedig különféle betegségeket okozhatnak.

Kerülje el ezt a kockázatot, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásunkat, az ózonos klíma tisztítást! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet az ózonos klíma tisztítás részleteiről vagy egyeztessen időpontot!

 

Ózonos szagtalanítás: kisállatok mellett is szagmentes kárpit

Ózonos szagtalanítás: kisállatok mellett is szagmentes kárpitKutyát, macskát sokan tartanak házi kedvencként, ma már az sem akadály, ha nem kertes családi házban lakik valaki. Egy kistestű állat akár egy panellakásban is megtalálja a maga kis territóriumát. Az már a gazdi feladata, hogy az állattartással járó szennyeződéseket és szagokat hatástalanítsa. Az állatot sokan autóban is szállítják, utazás, állatorvos látogatása, kutyaiskola alkalmával. A kistestűeket lehet szállító dobozban is vinni, de a nagy kutyák mindenképpen a hátsó ülésen foglalnak helyet. A kárpittisztítás ennek köszönhetően nem kis kihívást jelent, de megfelelő eszközökkel a házi kedvencek szagának nyoma sem marad!

Az ózonos szagtalanítás egy olyan hatékony módszer, ami mindenféle szagot képes semlegesíteni kezdve az ételszagtól, az állati szőrön át a dohányfüstig! Az ózonos szagtalanításkor gáz halmazállapotú anyagot juttatunk az autó belterébe, ahol az minden fajta kárpitot képes tökéletesen fertőtleníteni és szagtalanítani.

Szívesen meggyőződne az ózonos szagtalanítás eredményességéről? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.