Facebook
Google+
2018. szeptember 20., csütörtök 12:16

Megkopott, kirepedezett? A festést és az új autóbőrt is megrendelheti tőlünk!

Értékelés:
(3 szavazat)

Vannak dolgok, amikhez ragaszkodunk, és nem szeretnénk megválni tőlük egyhamar. Ez nem feltétlenül azokra a tárgyakra vonatkozik, amikhez emlékek kötődnek, vagy régóta birtokoljuk őket; ugyanígy a szívünkhöz nőhet egy szép bögre, vagy egy kényelmes kanapé is. A valódi bőr esetében nem nehéz átérezni, hogy miért szereti valaki annyira a kanapéját, vagy a foteljét, illetve az autója kárpitját. Egy ízléses, nívós autóbőr értékes, dekoratív, kényelmes és időtálló kiegészítője bármelyik autónak, ráadásul tévhit, hogy csak férfiak kocsijába illik: az autóbőr ugyanúgy jól mutat egy nőies belterű kocsiban is, csak az árnyalata nem mindegy.

Az autóbőrök hiába igazi, minőségi darabok, valódi bőrből, precízen kivitelezve, akkor sem tartanak örökké. Az egyetlen hátrányuk, hogy nagyon sok törődést és gondos ápolást igényelnek, hiszen csak így tud az autóbőr sokáig sértetlen és újszerű maradni; egyébként a rendszeres használat kikezdi, végül pedig szép lassan tönkreteszi őket. Ha az autóbőrön már mutatkoznak az idő és a használat nyomai, akkor sem kell új ülést vásárolni teljes egészében, előbb érdemes a festéssel, vagy pedig az autóbőr áthúzásával kísérletezni. Az autóbőr áthúzása lehet teljes, vagy részleges; a bőrkárpit állapota határozza meg, hogy melyik típusú felújításra van szükség. A bőrkárpit festése a kisebb kopások, fakulások, elszíneződések esetén javallott, ez még bőven elég ahhoz, hogy új életet leheljen a kárpitba. Az áthúzásra már komolyabb szakadások, repedések esetén van szükség.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha az autóbőr felújításra szorul, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat autóbőr festése, áthúzása és részleges áthúzása kapcsán is! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hozzánk forduló ügyfeleknek, és arról is gondoskodunk, hogy az áthúzáshoz szükséges, új autóbőrt helyben ki tudják választani és meg is tudják vásárolni! Kitűnő színvonalú bőröket kínálunk a felújításhoz, ami azzal az előnnyel jár, hogy mindent egy cégnél, további utánajárás nélkül intézhet el!

Vegye fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!

 

Megjelent: 3942 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. szeptember 20., csütörtök 12:18

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.