Facebook
Google+
2015. február 17., kedd 13:44

Kondigépek újrakárpitozása

Értékelés:
(3 szavazat)

Biztos „trükk” a több látogatóért: a kondigépek újrakárpitozása 

A Kondi- és fitneszterem helyiségeinek egyéni „varázsa” az a vendégcsalogató mézesmadzag a 21. században, mely a mindennapi nyitva tartással sok-sok mozogni vágyót vonz! Azonban van egy olyan közös tényező ezeken a helyeken, mely inkább a menekülésre sarkallja az embert.

Ha Ön konditerem-tulajdonos, Ön sem szeretné, ha vendégei zöme postafordultával távozna! Ugye?

Akár otthoni akár fitnesztermi edzőgépről illetve edző eszközökről is legyen szó, az elkopott és berepedezett vagy akár cafatokból logó bőrrészek látványától inkább elmegy az emberek kedve a sportolástól. Hiszen kinek van kedve egy kifeslett kondigép párnájával „találkozni” vagy egy rossz és szakadt ülőszivacsú szobakerékpárra ráülni? Erre nyújt megoldást a kondigépek újrakárpitozása!

Kondigép újrakárpitozása a sikerért

Milyen következményekkel jár egy kondigép bőrkárpitjának elhanyagolása? A bőrtisztítás a felületi ápolás elmaradása; valamint a kisebb kopások, sérülések javításának elhanyagolása néhány év alatt a bőrhuzat kirepedezését, elöregedését majd kiszakadását fogja garantálni!

A kényelmes és ép szivacsú szobakerékpárok és épp bőrkárpittal rendelkező fitneszgépek a konditermek sikerének egyik kulcsa, mely a rendszeres bőrtisztítással és bőrkárpitozással elérhető!

Gondoljon rá időben!

Megjelent: 8961 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. március 03., kedd 11:31
Tovább a kategóriában: Fogászati szék kárpitozás »

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.