Facebook
Google+
2015. február 18., szerda 10:40

Fogászati szék kárpitozás

Értékelés:
(3 szavazat)

Amikor a fogászati szék árulkodik

Az emberek többsége vagy azért fél a fogorvostól, mert még nem járt nála, vagy pedig azért, mert már járt. Sok a berögzült érzés. Amennyiben a félelem mellett még a rendelő hangulata is elkedvteleníti a „fogorvostól” a pácienst, ritkán fogja átlépni rendelője küszöbét!

Kényelmes és esztétikailag is szép fogorvosi székben történő kezelés kellemes perceket biztosíthat a pácienseinek! Fogorvosi székének rendbetétele épp oly szükséges időnként, mint autója ülésének újrakárpitozása!

Mikor megvette a fogászati széket, még minden tökéletes volt? Földön álló elektropneumatikus kezelőegységgel, LED reflektorral, anatómiailag kialakított háttámlával, oldalt kárpitozott karfával és tökéletes kárpittal rendelkezett?

Akármilyen tulajdonságokkal is bírjon egy fogászati szék, amennyiben az idő múlása nyomot hagy a kárpiton, bizony semmilyen funkció nem menti meg őt a szemünkben.

Fogászati székek vagy kezelő egységek újrakárpitozása idővel szükségesség válik.  Miért fontos, hogy időben újrakárpitoztassa?

1 Mert a fogászati szék újrakárpitozásával páciensei számára a szolgáltatásával megegyező, magas színvonalú ellátást nyújthat. Kényelmükre ügyelve.

2 Mert rendelőjének hangulatán és kinézetén sem ejt csorbát a sérült, kopott, vagy szakadt bőrhuzatú fogászati szék.

3 Mert a megvásárolt kezelőegység élettartamát valamint pénzbeli értékét is megőrizheti, mivel a fogászati szék épp olyan kárpittal fog rendelkezni, mint újkorában.

Rendelőjébe lépve, gondoljon bele páciensei bőrébe! Ön beleülne a fogászati székbe? Amennyiben nem, a fogászati szék újrakárpitozása a megoldás!

 

Megjelent: 9422 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. március 03., kedd 11:31

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.