Facebook
Google+
2018. augusztus 06., hétfő 08:10

Egy kifizetődő döntés: az autó bőrfestés

Értékelés:
(0 szavazat)

Az autó bőrkárpitja talán még jobban ki van téve az amortizációnak, mint a nappali bőrkanapéja. Ha valaki naponta autózik, és még háziállata is van, akkor a bőrkárpit állapota előbb utóbb felújításért, vagy cseréjért kiált.

A kutyák és a macskák kikarmolják, az utasok kikoptatják, az idő és a használat szárazzá és repedezetté teszi a bőrkárpitot. Ha már színét vesztett, foltos, kopott és megviselt a kárpit, még akkor is megmenthető. Az autó bőrfestés segítségével a kárpit valóban szebb lesz, mint újkorában, sőt különbséget sem lehet majd tenni a régi és egy vadonatúj bőrkárpit között. Az autó bőrfestésével tehát nem csak a szépérzékünknek tehetünk jót és az autó belsejét tuningolhatjuk fel vele, de a pénztárcánkat is kíméljük, ugyanis egy újonnan vásárolt bőr üléshuzat bizony drága mulatság, ami a bőrfestés többszörösébe is kerülhet.

Az autó bőrfestés egy aprólékos, de annál kifizetődőbb munka, amelynek során a hozzáértő szakemberek gyakorlatilag képesek visszaállítani a gyári állapotot, és eltüntetni a foltokat, kopást és egyéb sérüléseket.

Forduljon hozzánk elérhetőségeinken, ha fel szeretné újíttatni autója utasterét!

Megjelent: 3656 alkalommal

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.