Facebook
Google+

Autó ülés festés

 • Alt szöveg
 • Alt szöveg
 • Alt szöveg
 • Alt szöveg

A teljes galéria a képre kattintva érhető el!

 

Autóülés festés: megéri felújíttatni!

Autóülés festés: megéri felújíttatni!Egy autó állapotáról nem csak a külseje árulkodik, legalább annyira a belseje is sokat elmond arról, hogy milyen bánásmódnak van kitéve. Hogyan utazunk benne, étkezünk-e, dohányzunk-e a járműben, milyen gyakran takarítjuk, van-e háziállatunk, akit szállítunk, gyerekkel utazunk-e. Mindezek a szokások, tevékenységek hatással vannak az autókárpit állapotára és élettartamára is. Az Ön autókárpitja milyen állapotban van?

Elhasználódott, kopott, repedezett, esetleg foltok éktelenkednek rajta, és már nem olyan szép, mint újkorában? Ráférne egy kis felújítás, autóülés festés? A megoldás nem mindig a vásárlás, nem kell feltétlenül új autókárpitra cserélnie a régit. Ha még meg lehet menteni, a felújítás egyszerűbb és költséghatékonyabb, mint az új kárpit megvásárlása.

Autóülés festéssel lehetőség van eltüntetni a megviselt autókárpit sérüléseit, a végeredmény pedig élénk színek, újnak ható megjelenés! Forduljon hozzánk bizalommal, ha színvonalas autóülés festésre van szüksége!

 

A bőrülés felújításáról

A bőrülés felújításárólA bőrülések igazán elegáns és exkluzív hatást kölcsönöznek az autóknak, azonban a rendszeres használat a valódi bőr felületét sem kíméli, ezért egy idő után sajnos elkerülhetetlen a bőrülés felújítása.

A bőrülés felújítása többféleképpen kivitelezhető, amelyet főként a bőr felületén keletkezett sérülések befolyásolnak. Ha csak pár karcolás és kisebb repedés található a bőr felületén, akkor elég csak bőrfestést alkalmazni a bőrülés felújításához. Az eljárásnak köszönhetően teljesen megmenthető a bőrkárpit, így a repedések, karcolások nem terjednek tovább! Első lépésben a felső réteget kell érdessé tenni, hogy a bőrfesték jobban tapadjon rá, egyúttal eltüntetjük a karcolásokat is. Erre az előkészített felületre kerül fel a bőrfesték, ami nem csak szebbé teszi, de védi is a bőrt.

Sajnos azonban nem mindig kivitelezhető a bőrülés felújítása bőrfestéssel, ugyanis a nagy terjedelmű, mély repedések a bőrkárpit teljes cseréjéhez vezetnek. Ez némiképp költségesebb, de elkerülhető, ha még időben kezelteti a jelentkező sérüléseket bőrfestéssel!

Időben gondoskodjon bőrülése felújításáról! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
 •  

   

  06 / 30-921-8349

   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.