Facebook
Google+

Bőrfestés és bőrtisztítás

Kopott, sérült és fakult bőr orvossága

Szereti a bőrt minden formában? Ősszel a bőrkabátja kerül elő elsőnek a szekrényből? Autója kárpitja, nappalija ülőgarnitúrája is minőségi bőrből készült?

Éppen ezért tudja, hogy a bőr bizony kényes anyag és rengeteg törődést igényel: hamar kopik, sérül, vagy a házi kedvence játékszere lesz. Így idővel az örömből üröm lesz és régi bőrbútora már csak a fényképeken köszön vissza Önre eredeti állapotában. Vagy épp emiatt nem is mer bőrhuzatban gondolkodni? Ezért ne mondjon le a bőr esztétikai szépségéről!

E problémára nyújt megoldást a bőrfestés és a bőrtisztítás.

Bőrfestéssel spórolhat

A bőrkárpitozásnak köszönhetően a bőrhuzatja, így bőrgarnitúrája, autóülése, vagy kormánya hosszú időn keresztül meg tudja őrizni szépségét és esztétikai megjelenését. A kisebb nagyobb sérülések, kopások, foltok könnyedén orvosolhatóak.

Bőrkanapéján meglátszik már az idő múlása, így búcsút venne tőle, és már a katalógusokat böngészi új kanapé után keresve?

Kanapé börfestés

Ugyan miért válna meg tőle, hiszen annyi emléke fűződik hozzá! A focimeccs a haverokkal; a rengeteg izgalmas film és beszélgetés; hétvégi délutáni sziesztázás mind-mind „együtt élnek vele”.  

Bőrjavítással, akár teljes vagy részleges áthúzással, kisebb hibák bőrfestéssel való javításával ismét olyan lesz, mintha most hozta volna a boltból. Foltok, kopások javítása az újrabőrözés költéségnek töredékéért megoldható bőrfestéssel. Így megmarad az eredeti gyári bőr és nem szükséges százezreket költeni új kanapéra vagy üléshuzatra!

A bőrfestés igazi költségkímélő megoldás lehet: megspórolhat Önnek több százezer forintot, és megkíméli a felesleges dilemmáktól és „vadászattól”, mely egy új garnitúra vagy huzat vásárlásával együtt jár.

Régi garnitúra, autóülés újszerű állapotban, több szabadidő és megspórolt pénz. A bőrfestés hozadéka.

Bőrkárpit tisztítás után ismét a cserzőüzem pompájában

Megvásárolta bőrkanapéd, áthúzatta autóülését egy kiváló minőségű bőrhuzatra, és úgy gondolja innentől kezdve élvezheti éveken keresztül az „újszerű” állapotukat?

Bárcsak így lenne, de otthona és autója belső tere telis tele van olyan tényezőkkel, melyek a bőr esküdt ellenségei: az erős napsugárzás, a fűtési szezon időszakában a száraz levegő a bőr kiszáradását és kirepedezését előre borítékolja. Esik az eső? A pára beszívása, vagy a melegben való kiszáradása szintén negatív hatással van a bőrre, mint ahogy az előszeretettel használt légkondi és ülésfűtés használata is. Bőrhuzata nem kedveli és kirepedezéssel fogja „meghálálni” a gyakori használatukat.

Házi kedvence évek óta hűséges társa, azonban biztosra veheti, kanapéja kisajátítására nagy erőket fog bevetni. És előszeretettel hagy nyomott karmaival a lehető legfeltűnőbb helyeken.

Kikopott autóülése bőrhuzata sem a legkényelmesebb utazási körülményeket fogja biztosítani Önnek, lefedve vagy letakarva pedig mi értelme a bőrülésnek?

Most akkor mi tévő legyen? Ne használjon légkondit, ülésfűtést; macskáját pedig adja be egy menhelyre és próbáljon hatással lenni az időjárásra? Nincs szükség rá, hogy lehetetlen küldetésekkel próbálkozzon, némi odafigyeléssel és rendszeres ápolással a bőr élettartamát megnövelheti! Megelőzheti a károkat, nagyobb sérüléseket és a bőrkárpit épségét is megóvhatja a rendszeres bőrtisztítással.

Miért ügyeljen a bőrtisztításra? A bőr nem öntisztító

Addig, míg nincs szüksége egy jó kárpitosra, fel sem merül Önben, hogy milyen helyzetekben lehet szüksége rá?  A bőrfestés illetve az időszakonkénti bőrtisztítás a bőrhuzatok ápolásának vele járó szükségletei.

Amennyiben elhanyagolja a bőrtisztítást, vagy kisebb kopások bőrfestéssel való javítatását, később sokkal nagyobb károk (pl. szakadások) keletkezhetnek a bőrfelületen, ezzel jóval nagyobb kiadást generálva az Ön számára egy újrabőrözés, bőrjavítás vagy teljes áthúzás miatt. A rossz ülés használata pedig nem csak esztétikai problémát tud okozni, de állapotának további romlása kényelmetlen utazást fog okozni.

Bőrfestés és bőrtisztítás, de hogyan?

A bőrfestéshez speciális bőrfestékeket alkalmazunk, amelyekkel gyakorlatilag bármilyen bőrfelület megújítása kivitelezhető.

Bőrbútorok festése, autók üléshuzata, hajók, motorok, biciklik bőr részeinek festése egy jó kárpitos keze alatt ismét újszerű lesz.

A bőrfestékeket egyben ápolnak is, nem csak színeznek, így az ápolást nélkülöző bőrfelület nem csak ismét régi színt kap, de anyaga helyreállításában is fontos szerepet játszik a bőrfestés. A kikopott és megrepedezett, foltos bőrhuzatok, bőrkárpitok felújítása, vagy kopott bőrkárpit helyreállítása hosszú távon a bőrfestéssel kivitelezhető, melynek köszönhetően a kárpit ismét újszerű lesz.  

Fenice professzionális bőrtisztító termékek használatát javasoljuk, illetve bőrtisztítás szolgáltatásunkkal vállaljuk:  

  • Bőrbútorok tisztítását
  • Bőrkárpitok tisztítását
  • Autók, motorok, jachtok, biciklik bőr belsőjének, illetve részeinek tisztítását

Évente legalább kétszer javasolt bőrápolást illetve bőrtisztítást végezni a bőrfelületeken.

Miért bízzon meg bennünk?

Bőrfestés máképp – kopott bőr helyreállítása

A bőrfestés szó hallatán valami festői alkotás ugrik be Önnek asszociálóként? Úgy gondolja régi bőrbútorán a kopott bőr helyreállítása vagy a könyöklő bőrfestése során a végtermék maximum hasonlítani fog az eredeti állapotra?

A bőrfestés során mi olyan technológiát alkalmazunk, mellyel 100 %-pontossággal meg tudjuk határozni egy bőrrész, bőr húzat színét (ép, nem kopott részű bőrfelületen). Mint, ahogy egy honlap színvilágának meghatározását egyetlen kattintással megtudhatja és Photoshoppal meghatározhatja, úgy a bőr pontos színének meghatározása sem lehetetlen a számunkra. A „színkódok” alapján pedig bőrbútora, bőrhuzata minden molekulája azonos színben, régi állapotában fog tündökölni.

Mi nem csak megjavítani, toldozni és foltozni szeretnénk a bőrhuzatát, hanem szeretnénk vissza adni Önnek „az eredeti állapotában”! Ezért is használjuk a Fenice-t.

“FENICE” - A bőrt szereti

Az idők során lerakodott kosz, az éles tárgyak okozta sérülések, a felületi karcolások, felszíni vágások, de a cigaretta égések is mind-mind olyan gyakori problémák egy bőrhuzat életében, melyekre a Fenice megoldást nyújt. A bőrtisztítás és bőrfestés valamint a bőrjavítási munkálatok során ugyanazok a termékek használta valósul meg a Fenice-vel, melyeket a bőr cserzőműhelyekben használnak pl. a bőr autóülések készítésekor. 

A Fenice rendszer használatával a bőr ápolására a legjobb és legmagasabb technológiai színvonalat és megoldást kínáljuk.  A Fenice már 35 éve biztos és megbízható társa a világ legrangosabb bőrüzemeinek. Szereti a bőr autóbelső eredeti, az autószalonban érezhető illatát? Nos, a Fenice ezt is visszaadja Önnek.

Hozza el hozzánk megkopott bőrbútorát; fotelét, kanapéját! Felújításukat a bőr részleges-, vagy teljes átfestésével oldjuk meg, épp olyan színűre, mint amilyennel a boltból elhozta! Bőrtisztítás Budapesten a Fenice technológiával valósul meg!

Kikopott, kiszakadt vagy esztétikailag sérült kormánya átbőrözése, bőrfestése a kormánybőrözés szolgáltatásunkkal éri el régi állapotát.

 

Ismerjen meg minket és bőrfestési technikánkat!

Ismerjen meg minket és bőrfestési technikánkat!Megkopott a kedvenc bőrfoteljának kárpitja, és nem szeretné lecserélni a bútordarabot? Az autó üléseinek állapota hagy némi kívánnivalót maga után? Ha megkopott, vagy sérült bőrkárpit javítására lenne szüksége, úgy érdemes hozzánk fordulnia segítségért. Válassza a bőrfestést a probléma a megoldására! Ha tovább olvas, azt is megtudhatja, hogy miért érdemes minket választania!

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a bőrfestés területén, és a mai, modern technológiáknak köszönhetően képesek vagyunk arra is, hogy kedvenc bőrkárpittal rendelkező bútora visszanyerje az eredeti állapotát. De ez hogyan is lehetséges? Egy nagyon kopott bőrnél is egy különleges színleolvasó eszköz segítségével tudjuk megállapítani, hogy milyen színű volt a kárpit annak előtte, hogy megkopott volna, és ennek a beolvasott színkódnak köszönhetően a bőrfestés segítségével helyre tudjuk állítani a bőrt az eredeti állapotába. Mi gyári bőrrendszert használunk, így az esetlegesen sérült bőrkárpitot is úgy tudjuk felújítani, hogy az ne térjen el semmiben sem az eredeti anyag minőségétől, színétől és állagától.

Ha még mindig nem győztük meg, csak gondoljon bele, hogy mennyivel költséghatékonyabb a bőrfestés annál, mint hogy az egész kárpitot lecserélné! Mint az tudni lehet, a bőr egy igen nemes és kényes anyag, így megkérik az árát, mi azonban kedvező áron tudjuk felújítani ezt a kárpitot. A bőrfestés alkalmazásával nem kell költenie újabb bőrkárpitra, ami pedig az anyagkopást illeti, olyan festőanyaggal dolgozunk, amely nem csak a kárpit színét, de az anyagát is megújítja, hiszen több bőrápoló anyag is kerül ebbe a bőrfestékbe. Mindennek köszönhetően pedig olyan minőséget tudunk nyújtani Önnek, mintha újonnan vásárolta volna meg kedvenc bútordarabját.

Segítségünkkel visszakaphatja régi, kedvenc bőrfotelját, vagy bőrbútorát. Ha meggyőztük, és szeretné igénybe venni bőrfestő szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hívjon még ma, ha élettelen és sérült bőrhuzata „segítségért kiált”!

 

 

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.