Facebook
Google+

Bőr forgalmazás

Vásároljon minőségi bőröket!

 Vásároljon minőségi bőröket!A bőr mindenkor kiváló választás, legyen szó bőrrel kárpitozott bútorról vagy éppen bőr autóülésről, bőr kiegészítőkről. A valódi bőr, akárcsak annak jellegzetes, semmivel sem összetéveszthető illata egyedi karaktert kölcsönöz a tárgyaknak. Amikor valaki egy bőr kárpiton foglal helyet, nap mint nap ugyanazt a minőségi bőr kiegészítőt használja, túlzás nélkül magabiztosabb lesz. Elegáns, minőségi, gyönyörű, luxus anyagról van szó, aminek megvan a maga presztízse.

Keressen fel minket bizalommal és vásároljon tőlünk bőr anyagokat. Cégünk különféle, kiemelkedő minőségű bőrök forgalmazásával is foglalkozik. Többféle színben, méretben és fajtában találhat nálunk forgalmazott bőröket, csak ki kell választania az Önnek tetsző modellt. A valódi bőrrel soha nem foghat mellé, megfelelő ápolás és gondoskodás mellett sokáig használhatja és gyönyörködhet benne.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, vegye igénybe szolgáltatásainkat és rendeljen bőr kárpitot minőségi kínálatunkból!

 

Autóbőr javítás profiktól

Autóbőr javítás profiktólAzok, akik naponta használják gépjárművüket, már valószínűleg rég rájöttek arra, hogy nem mindegy milyen üléseken ülnek. Egy rossz autóülés nagyon kényelmetlenné teheti az utazást, főleg hosszabb távon. A kocsiülések kényelme sok mindentől függhet, de nagyban közrejátszik az ülés borításának minősége és épsége is. A bőr autóülések talán a legmagasabb fokú kényelmet szolgáltatják a sofőrnek és az utazóknak egyaránt, így mindenki sokkal szívesebben szál be az autóba, de a bőr autóülések is elhasználódnak idővel, így időközönként szükséges felújításuk, javításuk.

Ne bízza ügyetlen kezekre az autóbőr javítását! Válassza cégünket! Vállalkozásunk alkalmazottai szakértelemmel, és tapasztalattal a hátuk mögött a bőrfestés és különböző kárpitok javítása terén garantáljak a minőségi munkát autóbőr javításánál is! Hagyjon fel a kényelmetlen utazással és újíttassa fel az elhasználódott autóbőrt! További kérdésekkel bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

A szép és kényelmes bútorokért

A szép és kényelmes bútorokértA nappali talán a legnagyobb forgalmat bonyolító szoba mindenki otthonában, hiszen itt pihenünk napközben, itt ülünk össze a családdal, ide várjuk barátainkat, vendégeinket. Mindenki szeretné, hogy nappalija a lehető legkényelmesebb és legszebb. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a nappaliban található ülőbútorok is szépen fessenek, kényelmesek legyen, de sajnos a nagy igénybevétel miatt a kanapék és fotelek idővel megfakulnak, kikopnak vagy egyéb más tényező rontja a megjelenésüket.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, és bőrbútorokkal rendelkezik, akkor keressen fel minket! Bőrbútorok esetében is előfordulhat, hogy idővel elvesztik eredeti csillogó színük, kopnak, esetleg elszakadnak. Az ilyen bútorok esetében az egyik leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb megoldás a bútorbőr felújítás. A bútorbőr felújítással remekül kijavíthatók az esetleges hibák, fakulások és bőrbútora újra régi szépségében pompázhat! Bútorbőr felújítással kapcsolatban keressen fel minket bátran elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink szakértelmére bizton számíthat!

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.