Facebook
Google+

Autóülés Javítás

Autóülés javítás Budapesten

Épp most vásárolt egy használt autót, melyre ráférne egy kis javítás? A bőrülések kopása, kisebb sérülései vagy az ülésszivacs kiált autókárpitos után? Jól jönne olyan bőrápoló szett, mely nemcsak ápolja az autóülése bőrhuzatát, hanem meg is védi a külső behatásoktól, mint kopás, kosz, vagy szennyeződés?

Az autóülés javítása bőrfestéssel vagy rendszeres bőrtisztítással hosszú távon pénzt spórol Önnek, hisz hosszabb ideig élvezheti autóülése kényelmét. Rendeltetésszerű használat mellett később látszik meg rajta az idő múlása.

Miért van szükség az autóülés javítására?

Ha Ön is szívesen hord farmert, bizonyára tapasztalta már a fehér bőrülésen annak nyomait, vagy házi kedvence utazott a hátsó ülésen és bizony ott hagyta a „névjegyét”. Esetleg autója hátsó ülésének bőr kárpitját vágta ki egy éles tárgy.

Nos, egyik esetben sem jó halogatni a bőr javítását, mondván nem égető szükség a „restaurálás”. Márpedig az, amennyiben nem szeretne később sokkal drágább megoldást kivitelezni az autóülés javításra.

A rendszeresen igénybe vett autóülés, robogó-, illetve motor bőrkárpitja a tűző nap sugarai, a nedvesség, vagy egy leesett cigi csikknek hála később akár teljes szakadást vagy a szivacs sérülését is megélheti. Ez esetben a szivacs feltöltése is terítéken lesz a bőrjavítás során, így pedig újabb költséggel jár majd az autóülés javítás.

Az autóülés javítása, az újrabőrözés ismét eredeti állapotára hozza vissza ülését. A rossz autóülés később csak rosszabb lesz, nem érdemes húzni-vonni a javíttatását.

Kényelmetlen használat és plusz költség a velejárója a halogatásnak. Inkább hozza el hozzánk!

Eltörött az ülés szerkezete, rugózata, netán az ülés szivacsából hiányzik egy darab?

Autókárpitos munkánk révén aprólékos munkavégzéssel végezzük el az autóülések javítását. A töréseket hegesztjük, a rugózatot kicseréljük, a szivacsokat pedig ragasztási technológiánkkal feljavítjuk és pótoljuk a hiányosságokat.

Miben vagyunk más, mint a többi autókárpitos?

Tanácsadás

Nemcsak megjavítjuk autóülését és a bőrfestéssel és bőrjavítással ismét eredeti szépségében adjuk vissza Önnek, de teljes körű tanácsadást biztosítunk bútor és autóülés karbantartás illetve ápolás ügyében bőrtípustól függetlenül, minden bőrtípusra vonatkozóan.

Autóülés javítás gyári szivacsanyaggal

Autóülése javítása budapesti szervizünkben egyedi szivacsjavítási módszerrel valósul meg.  A javítást gyári szivacsanyaggal végezzük; és a legmodernebb eszközöket használjuk a munkavégzés során (pl.: autóiparban használatos varrógépet használunk). Korszerű, modern gyári bőrfestéket alkalmazunk; minőségi anyagokkal dolgozunk, nagy bőr és műbőr választékkal rendelkezünk (UV stabil, nagy kopás állóságú anyagok).

Ülésfűtés normál áron és még nyaralni is eljut

A cidris téli hidegben a kinti fagyon kívül csak egy rosszabb van: a benti hideg. Míg nyáron a hőguta kerülgeti a kánikula közepén az autójába beszállva, télen dideregve várja a fűtés áldásos hatását. Az ülésfűtés javítására pedig sok helyen a nyaralásra szánt összeget kell elköltenie ahhoz, hogy elmondhassa: van ülésfűtés a kocsijában!

Szervizünkben normál és elfogadható áron végezzük az ülésfűtés beépítését. Be is szereljük azt a gyári üléskárpit alá. Az ülés így kívülről nem veszít gyári állapotából.

És ha elromlik?

Az általunk forgalmazott és beszerelt ülésfűtések carbon fűtőszála nem fog eltörni, rugalmasságának köszönhetően. Így meghibásodástól nem kell tartania.

Mire számítson, ha ellátogat hozzánk?

Kopott autóülés, vagy csak megunt bőrszín; a bőrfestés autója elöregedett, kopott és sérült bőrfelületeinek gyógyszere lesz! Szakadt, hiányos szivacsok teljes rekonstrukciójának elvégzése speciális technológiával valósul meg majd. Az ülésfűtés pedig már nem a múlté.

Ne hanyagolja el az autóülés javítását!

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.