Facebook
Google+
2018. február 28., szerda 13:57

A bőrülés is igényli a szakértői kezeket, forduljon autókárpitoshoz!

Értékelés:
(0 szavazat)

Annak ellenére, hogy a bőr autókárpit rendkívül kényes huzatnak számít, a gépjárműtulajdonosok többsége mégis emellett dönt, ugyanis az utastérnek rendkívül exkluzív, elegáns megjelenést biztosít. Ám a bőrhuzat karbantartása csakis abban az esetben nem jelenthet gondot, ha megfelelő autókárpitoshoz fordul. Ha Ön is megbízható szakembert keres e téren, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár!

Autókárpitosaink kellő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy olyan bőrhuzatot varázsoljanak gépjárművébe, ami nemcsak lélegzetelállító küllemű, hanem strapabíró, masszív szerkezetű, így, ha minket választ, autóülésével kapcsolatban hosszú távú befektetésre számíthat. Nemcsak a színvonalas szolgáltatás adott autókárpitosainknak köszönhetően, hanem a kedvező árak is, hiszen a cél, hogy minden bőr autókárpittal rendelkező gépjárműtulajdonosnak segítő kezet nyújthassanak szakembereink.

Vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb, annak érdekében, hogy autókárpitosaink elkezdhessék a karbantartási vagy felújítási munkálatokat a bőr huzatokon!

Megjelent: 12806 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. február 28., szerda 14:02

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1157 Budapest, Erdőkerülő utca 7.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.