Facebook
Google+

Hogyan lehet tisztítani a bőr kanapét

Szakadások, kopásnyomok, repedések javítása

Bőrkárpitozás

Autók teljeskörű kárpitcseréje, bőrfelújítása

Tetőkárpitozás

Üdvözöljük a kárpitszeriz oldalán!

Szakterületünk BŐRFESTÉS ülésjavításautóbőrözés autókárpitozás motorkárpitok javítása váltóharang készítése, bőrülések javítása, ülésfűtés cseréje,beépítése ülésbe tetőkárpitozás Autókárpitos munkák: vállaljuk hajók, jachtok, veterán járművek kárpit javítását, cseréjét és felújítását. Ajtó kárpit javítása, felújítása bőrfestése. Bőrtisztítás bőrápolás ingyenes szaktanácsadás!

Továbbá tökéletesen javíthatóak a kedvenceink által tönkretett bútorok, kapanek is amint az a lenti képeken is látszik!

Bőrfestés előtteHázi állataink minden szeretetreméltóságuk ellenére tudnak kellemetlen meglepetéseket okozni. A macskák karomkoptatás közben szinte felismerhetetlenségig meg tudnak károsítani egy bútort, a kutyák pedig rágáskényszerük kielégítése során képesek komoly károkat okozni egy bútordarabban.

Bőrfestés utánaAzonban már nem kell lemondania házi kedvencei által megrongált kanapéjáról, székéről, foteljéről, ugyanis hatékonyan tudunk macskakaparást, kutyarágást javítani, eltüntetni. Ezeken a képeken erről a saját szemével is meggyőződhet.

 

Minőségi szolgáltatások a bőrkárpit kapcsán! – Gondoskodjon időben a hibák megszüntetéséről!

Minőségi szolgáltatások a bőrkárpit kapcsán! – Gondoskodjon időben a hibák megszüntetéséről!A bőrbútorok klasszikus eleganciát képviselnek, lenyűgöző látványt nyújtanak bármilyen stílusú otthonban. Ahhoz, hogy a lélegzetelállító hatás éveken át kitartson, szükséges gondoskodni a bútorok megfelelő karbantartásáról!

Sajnos azzal számolni kell, hogy a bőrbútorokat az idő múlása nem kíméli, ezért egy idő után főként a használatukból adódóan a felületükön különböző sérülések, repedések keletkeznek. A jó hír, hogy minden probléma megszüntethető, mégpedig bőrtisztítással, vagy bőrfestéssel!

Természetesen ahhoz, hogy az említett javítási eljárások kivitelezhetők legyenek, nem szabad elhanyagolnia a repedéseket, kopásokat, ugyanis, ha rendszeresen halogatja a felületi sérülések rendbehozatalát, egy idő után a repedések egyre nagyobb felületeket érintenek, ami a bőrkárpit teljes cseréjét igényli!

Ha bőrbútorán felületi sérülést talál, ne habozzon, keressen minket bizalommal! Szakembereink kellő tapasztalattal rendelkeznek a bőrtisztítás, bőrfestés terén, így biztos lehet abban, hogy minőségi szolgáltatás keretén belül helyrehozzuk sérült bőrkárpitját!

 

Autó tetőkárpit javításra van szüksége? Jó helyen jár!

Autó tetőkárpit javításra van szüksége? Jó helyen jár! A gépjármű-tulajdonosok azt gondolják, hogy az autójuk tetőkárpitja időtálló elemnek számít, mivel nincs kitéve a folyamatos használatnak. Valójában az idő múlása a tetőkárpitokon is meglátszik, főleg azokon, amelyek kissé kényesebb anyagból készültek. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy a tetőkárpit felülete már nem túl esztétikus, és fontos Önnek az ízléses összkép, döntsön autó tetőkárpit javítási szolgáltatásunk mellett!

Autó tetőkárpit javítási szolgáltatásunk igénybevételével újjávarázsolhatja a régi, elhasználódott tetőkárpit felületet, így újra esztétikus utastér várhatja Önt gépjárművében. A felújítást modern eszközökkel, tapasztalt, rutinos szakembereink végzik, így, ha az autó tetőkárpit javítás mellett dönt, magas színvonalú szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Ne hanyagolja el a tetőkárpitot, inkább döntsön autó tetőkárpit javítási szolgáltatásunk mellett! Ha kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 • Autóülés kárpitozás
 • 35000 HUF
  • Az ár tájékoztató jellegű melyet
   befolyásolhatnak az alábbi tényezők:
  • Anyagválasztás: bőr / műbőr / szövet / plüss
   illetve ezek kombinációja is lehetséges
  • Az autóülés kárpitozás ára egyedi igények szerint változhat.
 • Érdeklődöm
 • Motorkerékpár ülés kárpitozás
 • 15000 HUF
  • Az ár tájékoztató jellegű melyet
   befolyásolhatnak az alábbi tényezők:
  • Díszítőelemek,
   egyedi varrástipusok
  • Igény szerinti
   logó vagy felirat hímzés.
 • Érdeklődöm

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1158 , Késmárk utca 14/b
 •  

   

  06 / 30-921-8349

   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.