Facebook
Google+

Ózon tisztítás

A kárpit tisztítás új korszaka: az ózonos tisztításról

ózonos tisztításAz autóillatosítók piacán ma már nagy a választék, akaszthatunk az autóba többféle formájú, működésű és illatú terméket, amiből fenyő, cukorka, gyümölcs vagy parfüm illat árad szét az autóban. Azonban az illatok csak arra alkalmasak, hogy elfedjék a szagokat, semlegesíteni és megszüntetni nem tudják azokat. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a kettő keveredik, és nem tudunk megszabadulni az autókárpitba ivódott cigarettafüsttől, a makacsul maradni akaró gyorsétterem szagtól vagy az ázott kutyaszőr átható szagától. Ide hatékony kárpit tisztítás kell!

Van megoldás ezekre a problémákra is! Aggodalomra semmi ok, az ózonos tisztítás segítségével egyszer és mindenkorra kiűzhető a kárpitba ivódott kellemetlen szagok egész sora, az illatosító pedig nem elfed majd, hanem csak illatosít.

Az ózonos tisztítás gáz halmazállapotú anyag, aminek molekulái hatékonyan és rövid idő alatt elvégzik feladatukat és semlegesítik a szagmolekulákat. Az eredmény tiszta, szagtalan autókárpit! Keressen minket, és tapasztalja meg ennek a kárpit tisztító eljárásnak az eredményességét!

Kapcsolat

Tóth Imre, Kárpitos | Telefon: 06-30 9218-349 | Cím: 1134 Budapest, Szabolcs utca 4.
  •  

     

    06 / 30-921-8349

     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.